You are here: Home » Shoppen » Esther Acampora body accessoires

Esther Acampora body accessoires

geschreven door Constance

De ontwerpster Esther Acampora heeft een opleiding gehad aan de modeacademy en dat is aan haar sieraden- en tassenlijn duidelijk te zien.

esther acampora

De Acampora sierardencollectie (oa. kettingen, oorbellen, chokers) is heel erg bijzonder. Want wat dacht je van oorbellen met daarin een echte tor, krekel of kevervleugels! Ook de chokers en kettingen zijn beeldschoon want Esther werkt alleen met topmateriaal, zoals parelmoer, Swarovski kristal, zoetwater parels en edelstenen (oa. jade, tijgeroog en agaath). Elk sieraad is uniek. Dit geldt ook voor de Acampora tassen. De materialen die verwerkt worden in de tassen zijn (nep)bont, kant, suede, broches en kralen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com