You are here: Home » Columns » Verschil van dag tot nacht !

Verschil van dag tot nacht !

geschreven door Constance

Hoe kan mijn slaapkamer sfeervol verlicht worden?
Een vaak terugkomende vraag, die mij als interieurontwerpster gesteld wordt.
Sfeer creëer je met licht. Aandacht voor het lichtplan is eigenlijk een trend op zich. Een goed verlichtingsplan laten ontwerpen is zeker geen overbodige luxe. Goede verlichting op de juiste plaats maakt uw interieur af. Door de multifunctionaliteit van de slaapkamer is er behoefte aan allerlei soorten licht. Van functioneel licht tot sfeerlicht tot sexy romantisch licht.

Om een lichtplan voor een bepaalde ruimte te maken is het belangrijk om goed na te denken over de functie van de ruimte. Waar wordt de slaapkamer voor gebruikt? Voor slapen, relaxen, werken, televisie kijken, of lezen? Welke sfeer moet de slaapkamer uitstralen? Wie gaat van deze ruimte gebruik maken? Waar wilt u wat doen? Welk licht heeft u daarbij nodig? Bedenk dat iemand van 65 jaar ruim 3,5 keer zoveel licht nodig heeft als iemand van 25 jaar.

Wat is er sfeervoller dan romantisch maanlicht in je slaapkamer?
Dát zijn de Moonlight Sound lichten! Een bijzondere combinatie van 360° rondom schijnend licht én 360° rondom klinkend topklasse geluid zonder zichtbare luidspreker.

U kunt kiezen voor het standaard witte Moonlight oppervlak of voor de door en door gekleurde versies. Stone Look kenmerkt zich door een veelheid aan ingewerkte structuren en kleuren. Een extra betoverend effect wordt bereikt door toepassing van de kleurfilters in één van de 24 standaard kleuren. Het mooiste is wel dat ze ook draadloos leverbaar zijn. De acculampen zijn dan werkelijk overal te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com