You are here: Home » Columns » Belasting op kaarsen.

Belasting op kaarsen.

geschreven door Constance

Het moet niet gekker worden! Zo vlak voor de kerstdagen worden de kaarsen en waxinelichtjes zo’n 30 tot 65 % duurder! Ik las net in de Telegraaf dat vanaf aanstaande maandag door de Europese Importheffing de prijzen fors duurder gaan uitvallen. Dit is om de bedrijven uit de Europese unie te beschermen tegen de dumpprijzen uit China.

Dus wij moeten nu meer betalen om bedrijven uit de EU te beschermen…. Ik snap er niets meer van! In deze economische moeilijke tijden verdampt het geld al waar je bijstaat!

Gelukkig ben ik vorige week nog naar de groothandel geweest en heb voor het hele seizoen kaarsen ingekocht. Dus het doet mij nu geen pijn in de portemonnee! Maar voor de fervente kaarsenverbrander is er hoop, zeker al je je geld niet in rook wil zien opgaan…Het schijnt datIKEA deze maand veel kaarsen met 20 % korting aanbiedt, als je een Familykaart hebt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com