You are here: Home » Fashion » LaDress

LaDress

geschreven door Constance

De jurk blijft populair (ook voor deze winter en volgend jaar lente en zomer) en LaDress heeft ook weer 2 nieuwe jurkjes aan de collectie toegevoegd: de smokingjurk en de vlinderjurk.

De LaDress smokingjurk is een doorknoopmodel met een blinde sluiting, uitlopend in plooien,met een platte kraag en een bijpassende taillestrik. Je kunt de smokingjurk bestellen in ijsblauw, zwarte of fuchsia-taft.Het vlinderjurkje is een getailleerde model met geblindeerde sluiting en soepelvallende plooien met een tailleband. Het rokje loopt naar binnen en zorgt voor een slank silhouet Verder heeft het vlinderjurkje een boothals en 2 insteekzakken. Het vlinderjurkje is te koop in geel, zwart en paars.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com