You are here: Home » Shoppen » Kookboek

Kookboek

geschreven door Constance

Het is alweer ruim 1 jaar geleden dat Karin Luiten (de schrijfster van koken.blogo.nl en kokenmetkarin.nl) haar 1e kookboek (Koken met Karin) presenteerde en sinds 4 oktober jl. ligt haar 2e kookboek ‘Alles uit de kast’ in de boekwinkel.

Ik heb ook een exemplaar van ‘Alles uit de kast’ thuisgestuurd gekregen. En aangezien ik nog helemaal met mijn hoofd in Toscane zit (daar heb ik nl. de afgelopen 10 dagen doorgebracht) ben ik gelijk gaan speuren naar overheerlijke Italiaanse recepten, zoals risotto met pompoen en champignons, kip met pessto rosso en mozzarella en pasta met citroentonijn en tomaatjes. Het leuke (en bijzondere) aan ‘Alles uit de Kast’ is dat alle recepten gemaakt kunnen worden door allerlei (verse) producten en ingrediënten die je (normaal) gesproken in de kast hebt liggen of staan en ook dat als je bijv. aardappels over hebt je deze altijd nog voor een ander gerecht kan gebruiken. (En als je iets niet in huis hebt, geen paniek dan neem je toch gewoon iets anders.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com