You are here: Home » Schoenen & laarzen » Zweedse sneakers

Zweedse sneakers

geschreven door Constance

Het luxe Zweedse sneakermerk Gram is nu ook in Nederland te koop. In het buitenland kan je al een tijdje terecht bij oa. Harvey Nichols en Liberty in Londen en Opening Ceremony in New York.

Bij ons kan je deze winter terecht voor de herencollectie van Gram,  oa. bij Concrete, 2 PR en de Code Gallery Store, allen in Amsterdam. Je vindt hier niet alleen de wintercollectie maar ook de Special Edition, Gram SE. Aankomend voorjaar komen er ook Gram sneakers voor vrouwen. De ontwerpers Ontwerpers Alexis Holm en Anna Stenvi maken niet alleen deze sneakers maar hebben ook kledinglijn voor zowel dames als heren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com