You are here: Home » Shoppen » Tassenmerk My Flat in London

Tassenmerk My Flat in London

geschreven door Constance

Het tassen- en accessoiremerk My Flat in London (what’s in a name) is sinds kort ook bij ons in Nederland te koop.

De tassen en kleding van My Flat in London zijn behoorlijk ‘over de top’ maar daardoor wel erg leuk en bijzonder. De lijn bestaat uit handtassen, luiertassen, t-shirts en sieraden en allemaal met de nodige versierselen. Zo is het zilveren kroontje een van de bekenste ‘beeldmerken’ maar ook hondjes, lieveheersbeestjes en vlinders komen op een groot aantal producten voor. Helaas is het assortiment in Nederland nog niet zo heel groot, dus moet je voor een uitgebreide collectie toch naar het buitenland uitwijken. Zo kan je oa. terecht bij Macy’s in New York en natuurlijk bij de online winkel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com