You are here: Home » Columns » Belevenissen op de woonbeurs.

Belevenissen op de woonbeurs.

geschreven door Constance

Wat een drukte, het begon al met het zoeken naar een plaatsje voor mijn auto. De parkeergarage was vol en in de buurt van de RAI geen plekje meer te vinden. Dan maar de auto op de Boelelaan bij mijn schoonmoeder voor de deur gezet. Door de stromende regen naar de beurs gelopen.

Eenmaal binnen viel de grote drukte mij op, wat een bezoekers, en dat voor de dinsdag! Dat verklaart dus ook dat de garage vol is….Normaal gesproken komt de beurs rustig op gang maar nu gelijk volle bak. Snel mijn jas en spullen op de stand van Heuga opgeborgen. Op deze stand, waar ik de komende dagen interieuradvies geef is het bijzonder druk. Ik hoef pas om 4 uur te beginnen dat geeft mij de gelegenheid om vast de sfeer te proeven.

Een kort rondje door de diverse hallen geeft een goed beeld. Er is echt voor elke smaak wel wat te vinden. Een paar leuke nieuwe woonitems gezien. De komende dagen meer daarover.

Om 3 uur alvast op de stand en ik kon gelijk aan de slag, twee echtparen wilden tegelijk advies, mijn collega Maureen met een koppel aan de tafel en ik staand aan de balie. Weer twee mensen blij gemaakt met een kort, we hebben dertig minuten per klant, maar leuk advies gesprek. En dan nog een tip: Kom ’s avonds naar de beurs! Het is rustiger en je kan goed overal bij.

Mart Renes

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Karin 3 oktober 2008 - 16:16

Geachte heer Renes,

Zoals geadviseerd zullen wij u ‘ s avonds komen bezoeken.
Wij zijn erg nieuwsgierig naar alle trends en ontwikkelingen en zien uit naar een ontmoeting met een Interieur Tipgever.

Vriendelijke groet,
Marian en Karin

PS Blijf schrijven, leuk!

Reageer
Karin 3 oktober 2008 - 16:16

Geachte heer Renes,

Zoals geadviseerd zullen wij u ‘ s avonds komen bezoeken.
Wij zijn erg nieuwsgierig naar alle trends en ontwikkelingen en zien uit naar een ontmoeting met een Interieur Tipgever.

Vriendelijke groet,
Marian en Karin

PS Blijf schrijven, leuk!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com