You are here: Home » Fashion » H&M opent Men Store in Groningen

H&M opent Men Store in Groningen

geschreven door Constance

Vanaf morgen (zaterdag 20 september) kan je vanaf 10.00 uur terecht voor de 1e H&M Men Store van Nederland, en deze zit in Groningen.

In de Men Store komt een groots aanbod te hangen van oa. vrijetijdskleding, de businesscollectie, ondergoed en accessoires. Er is door H&M heel bewust gekozen om in Groningen de ‘conceptstore’ te openen. Het is nl. een goede aanvulling op de 2 andere H&M winkels en in deze winkels is er tewenig ruimte voor herenkleding, terwijl dit in Amsterdam totaal anders is. De H&M Men Store is ong. 500 m2 groot en de winkel wordt om 10.00 uur geopend. De eerste 30 klanten maken kans op een gratis jeans en de hele dag is er live DJ. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com