You are here: Home » Eten & koken » Woonbeurs Amsterdam 2008

Woonbeurs Amsterdam 2008

geschreven door Constance

Vanaf 30 september t­­/m 5 oktober as. kan je weer naar de Woonbeurs Amsterdam 2008 in de Rai.

Er zijn 300 woonexperts (verbonden aan 4 thema’s: Design, Home, Style en Decor) aanwezig en zij presenteren allen het allernieuwste op het gebied van wonen, accessoires en sfeer. Ook zijn alle woonbladen vertegenwoordigd: 101 Woonideeën (met een recycle artelier), Ariadne at Home, VT Wonen (beiden hebben een compleet huis ingericht voor de beurs), Eigen Huis & Interieur (zij hebben een mobiel huis dat is ingericht door Paul Linse) en More than Classic (waarbij Erik Kuster zijn ‘kunsten’ vertoont). Home & Garden, Seasons en Tuin & Co. verzorgen Het Buitenhuis (met daarbij alle trends en adviezen op het gebied van terrassen en tuinen.)  Woonbeurs Amsterdam 2008 is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur t/m 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 t/m 18.00 uur. En je krijgt korting als je je kaartjes via de website besteld en tevens kan je daar een route op maat samenstellen zodat je alleen de leveranciers en fabrikanten langs gaat waar jij ‘behoefte’ aan hebt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com