You are here: Home » Shoppen » Sephora in Nederland

Sephora in Nederland

geschreven door Constance

Zoals ik in juni al schreef (klik hier voor dat artikel) zijn er eindelijk Sephora winkels geopend in Nederland.

Na Utrecht, Groningen en Rotterdam is er ondertussen ook al een Sephora winkel geopend in Amstelveen. Maar er volgen er meer! In september: op 11 september in Roermond, op 18 september Den Haag en op 25 september Haarlem. Op 16 oktober is Hilversum aan de beurt en op 30 oktober Den Bosch. En dan op 13 november Maastricht en tenslotte op 20 november Enschede. Tot mijn grote verdriet staat Amersfoort (mijn woonplaats) er niet bij, dus moet ik nog steeds naar Utrecht of Hilversum toe. (Of toch af en toe,gezellig naar New York.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com