You are here: Home » Fashion » Elle Brandstore

Elle Brandstore

geschreven door Constance

Ik liep eergisteren in de Kerkstraat van Amersfoort (mijn woonplaats) en wat zag ik (tot mijn grote verbazing)? Er is een Elle Prêt-à-porter brandstore geopend.

Ik kende de Elle Prêt-à-porter kledinglijn natuurlijk (oa. door de 2 winkels in Amsterdam), maar dat er nu ook een brandstore in Amersfoort geopend is, was een grote (aangename) verrassing voor mij. Het bijzondere aan de Elle Prêt-à-porter kledinglijn vind ik dat de modellen en de pasvorm perfect aansluiten bij de Nederlandse vrouw. (Want ‘wij’ hebben over het algemeen toch wel borsten, heupen en billen.) En de kledinglijn varieert van een hele sportieve jeans (dus basics) t/m een gekleed (hip design) jurkje, dus voor elk wat wils. Je kunt voor de Elle Prêt-à-porter winkels terecht in Amsterdam (2x), Eindhoven, Den Haag,
Maastricht, Lelystad Amersfoort en Gent (België) en Zwolle. Binnenkort volgen ook de winkels in Groningen, Utrecht en Rotterdam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com