You are here: Home » Schoenen & laarzen » Biker Boots

Biker Boots

geschreven door Constance

Ik kreeg vorige week de Elle nieuwsbrief in mijn emailbox en daarin stonden een aantal ‘trends’ vermeld voor de aankomende herfst en winter.

En een van toppers aankomend najaar worden de Biker Boots, dankzij de Rock Chic Look. Nu ben ik begin februari van dit jaar een paar dagen naar New York geweest en in een winkel in Soho zag ik een paar beeldige Timberland laarzen staan (in de uitverkoop). Helaas, dankzij mijn Hollands formaat kuiten, kreeg ik de rits niet dicht. De verkoper kwam toen met een paar Biker Boots aan, van Harley Davidson, en vertelde mij dat het in New York ‘in’ was om deze stoere laarzen onder rokken en jurken te dragen. Ze zaten als gegoten en ze waren niet duur, slechts US$ 75,-! Dus ik hoef aankomende winter niet meer op pad………..

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Case-Mate covers - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 7 januari 2011 - 07:55

[…] 7:49Geplaatst in Callgirl Gadgets.Ruim een jaar geleden heb ik aandacht geschonken aan de speciale Case-Mate iPhone hoesjes, en indertijd waren deze alleen nog maar beschikbaar voor de iPhone maar de collectie is behoorlijk […]

Reageer
Case-Mate covers - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 7 januari 2011 - 07:55

[…] 7:49Geplaatst in Callgirl Gadgets.Ruim een jaar geleden heb ik aandacht geschonken aan de speciale Case-Mate iPhone hoesjes, en indertijd waren deze alleen nog maar beschikbaar voor de iPhone maar de collectie is behoorlijk […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com