You are here: Home » Beauty » Gezichtsolie met diamant

Gezichtsolie met diamant

geschreven door Constance

Er wordt steeds meer bekend over de bijzondere werking van diamanten voor je huid. De alchemist Ray Simons heeft dit gegeven gebruikt en is aan de slag gegaan.

Zo is Ray Simons Roses & Diamonds Age Erasing Facial Oil ontstaan. Dit is een combinatie van natuurlijke bestanddelen (olie met zeewier, bergkristal en rozenkwarts) die 3 maanden onder de sterrenhemel wordt gelegd om de energie van de zon, maan en de sterren op te slaan. Tenslotte wordt in het flesje een 0.06 crt Top Wesselton diamant gelegd. Elke diamant wordt geleverd met een certificaat van Gassan Diamonds Amsterdam en als je flesje leeg is, kan je naar Gassan toe om je diamant in een sieraad te laten zetten. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com