You are here: Home » Goedkoop & voordelig » Goedkope schoenen

Goedkope schoenen

geschreven door Constance

Denk bij bovenstaand kopje niet gelijk aan een winkel a la de Schoendiscounter, Schoenenreus etc. want………

Bij Vitti (in Amsterdam) vind je partijen Italiaanse schoenen (van maat 34 t/m 41). Dit kunnen zgn. monsterparen zijn maar ook ontwikkelings- of persmodellen. De eigenaar haalt de schoenen zelf uit Italië (en de schoenen zijn altijd gevoerd met kalfsleer) en de collectie bestaat heel veel verschillende modellen. Tevens worden de schoenen altijd afgestemd op het weer, dus in de zomer zie je meer slippertjes en open schoentjes en in de winter meer dichte schoenen. En voor de prijs hoef je het niet te laten want de gemiddelde schoen kost hier slechts € 65,-. En dat is niet duur, zeker niet als je beseft dat je (merkloze) schoenen draagt die gemaakt zijn in de dezelfde fabriek als waar oa. Max Mara en Yamamoto hun schoenen laten maken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com