You are here: Home » Huis & Tuin » Tuinartikelen

Tuinartikelen

geschreven door Constance

Soms kom ik (al speurend op internet) sites tegen waar ik helemaal blij van word.

Ik had dat toen ik de webwinkel van de Wiltfang binnen ging. Wiltfang verkoopt allerlei handige tuinartikelen en hun motto is; “Als functioneel ook mooi mag zijn” en daar zijn ze prima in geslaagd. Zo hebben zij handschopjes (verplantschopje, onkruidschopje of hartschopje) waar je een persoonlijke boodschap in kunt laten graveren, en daardoor een heel leuk cadeau voor een verjaardag, jubileum of bruiloft. Wat ik ook erg leuk vond was het vogelsnoephuisje. Dit is een vogelhuisje gemaakt van allerlei zaden en het huisje is navulbaar. Natuurlijk heeft Wiltfang ook (groot) tuingereedschap, tuinmeubilair en buitenkeukens. En de gehele collectie is online te bestellen of te bewonderen tijdens een van de vele beurzen en in de 2 winkels (in Maartensdijk en Laren, NH).

Gerelateerde artikelen

0 reactie

d.nellestijn 19 februari 2010 - 17:35

wat zijn de kosten voor deze swiss kubik voor nederlandse afname ?

Reageer
Constance 20 februari 2010 - 09:15

Neem aub contact op met de leverancier in Zwitserland voor prijzen.

Reageer
d.nellestijn 19 februari 2010 - 17:35

wat zijn de kosten voor deze swiss kubik voor nederlandse afname ?

Reageer
Constance 20 februari 2010 - 09:15

Neem aub contact op met de leverancier in Zwitserland voor prijzen.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com