You are here: Home » Beauty » Een goede Spa in Amersfoort

Een goede Spa in Amersfoort

geschreven door Constance

Het fenomeen Cityspa is al een aantal jaren ingeburgerd in de VS en het Verre Oosten en sinds een tijdje ook in Amsterdam. Ik heb hier al eens eerder aandacht aanbesteed. (Klik hier voor dat artikel.)

Nu woon ik zelf niet in Amsterdam maar in Amersfoort en tot mijn grote verrassing zit er nu ook een Cityspa in het (mooie oude) centrum van Amersfoort, sterker nog, bijna bij mij om de hoek! CitySpa Beauté Elysée is een compleet concept gebaseerd op de spa’s in New York en aantal andere wereldsteden. Je kunt ‘zomaar’ (dus zonder afspraak) binnenlopen voor een pedicure, manicure of gezichtsbehandeling maar ook zijn er behandelingen op afspraak mogelijk. Ik heb zelf een pedicure laten doen en de deskundigheid van de pedicure is geweldig en er wordt echt de tijd voor je genomen. Je kunt terecht voor meso-therapie, L3-Softlaser treatments (van het merk Pascaud) en natuurlijk voor harsen en definitief ontharen. Ook zijn er speciale mannentreatments. Ik ben erg enthousiast over dit initiatief en hoop dat er nog vele cityspa’s in andere steden volgen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com