You are here: Home » Shoppen » Bonbons maken

Bonbons maken

geschreven door Constance

Onderstaande tip heb ik van Astrid gekregen.

Wil je zelf aan de slag met chocolade (hmmm) en daarbij je ‘eigen’ bonbons maken? Bij Chocolatewarehouse kan je terecht voor allerlei producten, ingrediënten, pakketen en recepten waarmee je gelijk aan de slag kunt. Astrid had zelf het beginnerspakket en de set om Caramelkogels besteld. In het beginnerspakket zit: 500 gram pure chocolade, 500 gram witte chocolade, spatel, kom, pralineervork, schraper, handschoenen,
wegwerpspuitzak/spuitmond en het beste boek voor de beginner: Chocolade
zonder grenzen geschreven door Jean-Pierre Wybauw. Bij de caramelkogels kan je kiezen uit melk of puur en in de geschenkzak zit een zak caramel, de kogels, de chocolade en chocoladeschaafsel. Verder kan je bij Chocolatewarehouse ook losse producten bestellen om zelf chocoladebonbons te maken, zonder dat je gelijk voor kilo’s hoeft af te nemen. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com