You are here: Home » Shoppen » Anti-veroudering van Dr. Brandt

Anti-veroudering van Dr. Brandt

geschreven door Constance

De Amerikaanse (sterren)huidarts Dr. Brandt heeft, behalve 2 zeer goedlopende praktijken in Miami en Los Angeles, ook een anti-aging cosmeticalijn.

Natuurlijk kan je allerlei cremès, lotions op je gezicht, nek en decolleté smeren, maar Dr. Brandt heeft ook een product dat de huidveroudering van binnenuit tegengaat. Dr. Brandt Anti-Oxidant Water Booster (in de smaken Original, Pomegranate, Groene Appel, Citroen en Bosbessen) is een alternatief voor vitaminepillen en de anti-oxidanten zorgen ervoor dat je huid er jonger uitziet, gaat het ‘gevecht’ aan met de vrije radicalen (wie weet wat dat zijn?) en is goed voor je hele lijf. Je doet de Anti-Oxidant Water Booster in warm of koud water (of in yoghurt) en 1 portie staat gelijk aan het drinken van 15 kopjes groene thee!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com