You are here: Home » Shoppen » Sieraden voor het goede doel

Sieraden voor het goede doel

geschreven door Constance

Sinds kort verkoopt de Bijenkorf de sieraden van YOELL. Deze worden gemaakt door vrouwen uit Zuid-Afrika die besmet zijn met het HIV-virus.

De YOELL (afgeleid van You Will) collectie bestaat 2 verschillende armbanden. De (oorspronkelijke) YOELL armband die bestaat uit 4 strengen verschillende kleuren kralen en de (nieuwe) smallere versie die bestaat uit 3 strengen. Ontwerpers zoals Ewa Opoka hebben al sieraden voor YOELL ontworpen. En momenteel is Fietje Pieters (Fiva) bezig met een nieuwe collectie waarin materialen zoals halfedelstenen en gerecyclede kralen van glas en klei gebruikt gaan worden. Maar elke armband is uniek qua kleur en kralensamenstelling. Je kunt de YOELL armbanden ook via de website bestellen. (En de armbanden op de foto zijn een idee hoe deze eruit kunnen zien want geen enkele armband is exact hetzelfde. De vrouwen hebben tijdens het maken de vrije hand in keuze van de kralen, waardoor steeds verschillende unieke samenstellingen ontstaan.) De small versie kost euro 19,50 en de original versie kost euro 23,50.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com