You are here: Home » Home gadgets » Kinderstoel

Kinderstoel

geschreven door Constance

De (meeste) kinderstoelen zijn niet echt bijzonder mooi om te zien en dan vraag ik me (zelfs als niet ouder) af waarom?

Nuna heeft de HIGH CHAIR bedacht en deze ziet er niet alleen mooi uit maar is ook nog heel handig. Want de kinderstoel is gemaakt voor kinderen van 6 maanden tot 12 jaar. De hoogteverstelling zorgt ervoor dat de stoel makkelijk met de kids meegroeit.De HIGH CHAIR is een stoel compleet met een zacht kussen voor de kleintjes en inclusief makkelijk schoon te maken accessoires en een 3-punts veiligheidsgordel. Door de bijzondere vorm en de veilige stand van de aluminium poten staat de HIGH CHAIR heel stevig. De HIGH CHAIR is verkrijgbaar in drie kleurcombinaties: wit met oranje, wit met blauw en wit met groen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com