You are here: Home » Huis & Tuin » Opblaasbare banken

Opblaasbare banken

geschreven door Constance

Ik heb zelf in mijn huiskamer een leren Chesterfield staan en deze zit (en ligt) echt heerlijk. En hoe ouder ie wordt, des te mooier gaat ie eruit zien.

Wil je ook buiten lekker genieten van een Chesterfield, dan is er nu ook een opblaasbare versie te koop. De opblaasbare Chesterfield is er in het wit, donkergroen en donkerbruin. De bodem is versterkt en hij wordt geleverd inclusief een pomp. En na de zomer zet je deze Chesterfield toch gewoon lekker in huis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?