You are here: Home » Schoenen & laarzen » Leuk voor hem

Leuk voor hem

geschreven door Constance

Dit artikel is geschreven door Shoecraze.

Soms is het ook wel eens leuk om voor anderen te shoppen. Zo heeft mijn vriend een hekel aan schoenen kopen, dus doe ik hem (en mijzelf) een plezier af en toe eens af te dwalen naar de mannenschoenen. Voor deze zomer zocht ik naar een paar leuke gympen voor hem; sportief, maar ook classy.

Toen las ik online dat Alexander McQueen een collectie heeft ontworpen voor Puma. De hele naam Alexander McQueen zei mijn vriend niets, maar toen hij zag wat voor een prachtige creaties uit deze samenwerking zijn voortgekomen, leek hij ineens oprecht geïnteresseerd. En terecht! Mooie materialen, vormen en kleuren maken de schoenen uit deze collectie tot een echte must-have voor hem.

Ook leuk: er is ook een vrouwencollectie ontworpen! Voor als je toch niet alleen hem blij wil maken… Kijk bij Puma voor de gehele collecties.

P.S. Mijn vriend heeft uiteindelijk de AMQ Scythe in gebroken wit besteld bij LaModeStreet! En nu maar wachten…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com