You are here: Home » Beauty » Dior lippenstift

Dior lippenstift

geschreven door Constance

Dior heeft de eerste catwalkproof lipstick gecreeerd: de Dior Addict High Shine. Dit is een lipstick met een spectaculaire glans zoals die ook op de catwalk is te zien: De ‘catwalkformule’ is gebaseerd op tips van visagisten, aangepast aan het helse ritme van de shows en speciaal ontwikkeld om de schoonheid van topmodellen te accentueren.

Met Dior Addict High Shine ondergaan de lippen een ware metamorfose dankzij de glansbevorderende gel-textuur – het jelly-wax complex – die onmiddellijk op de lippen smelt. Een laagje vaseline aanbrengen, zoals visagisten backstage nog wel eens deden, is dus niet meer nodig. Ook de lippen vooraf poederen om de hechtkracht te verhogen, is voortaan overbodig! Dior Addict High Shine bevat lip fix powders, een complex van micropoeders dat niet eerder werd gebruikt in een lipstick. Zij omgeven de oliën om ze stabieler te maken en versterken zo de glans en de kleur. De nieuwe, parfumvrije formule is ontwikkeld in de Dior laboratoria met behulp van de kennis van de internationale visagisten van het Dior Pro Make-up Team. Dior Addict High Shine combineert kortom een betoverende glans met een indrukwekkende hechtkracht…al met al een unieke ervaring die gebruikers de lippen van een topmodel geeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com