You are here: Home » Shoppen » Ugg winkel in New York

Ugg winkel in New York

geschreven door Constance

Zoals ik al eerder schreef was ik vorige week weer een 1 dagje in New York (lang leve mijn werk als stewardess).

Zo liep ik in Soho de Ugg winkel binnen en ook hier waren 2 Nederlandse gezinnen aanwezig. Vader, moeder, dochters tussen de 14 en 18 jaar. De dochters waren Ugg Classic Tall aan het passen in het bruin en de moeders drongen aan dat de meiden ook gelijk maar de zwarte versie moesten kopen, want ze waren zo lekker goedkoop. En toen gebeurde er iets waar de dochters van schrokken, want ineens besloot een van de moeders ook de Classic Tall aan te passen en ja hoor, deze moeder wilde ook een paar Ugg, en ook in het zwart. De andere moeder ging ook passen en ja hoor, ook zij wilde een paar (want ze zatten zo lekker warm en liepen erg lekker). De dochters waren in shock en wilden gelijk niet meer die Classic Tall hebben, want ja, dat is natuurlijk het ergste wat je kan hebben, dat je moeder dezelfde laarzen koopt als jij! De meiden hebben nog geprobeerd om de moeders op andere gedachten te brengen, maar dat lukte niet. Ik heb de woordenstrijd in winkel niet verder afgewacht, maar vond het wel een erg leuk verhaal dat ik even met jullie wilden delen. (En als een van de dochters zich herkent in bovenstaand verhaal, laat even weten welke Ugg laarzen je uiteindelijk gekocht hebt.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com