You are here: Home » Beauty » Viva la Donna

Viva la Donna

geschreven door Constance

Op 29 mei as. organiseert Viva la Donna weer de Nationale Verwendag voor Vrouwen met kanker.

Viva la Donna is opgericht door Corinne de Haas en zij miste als kankerpatiënte een belangrijke stukje nazorg, nl. een verwenmoment. Zo ging de Nationale Viva la Donna Day van start als ode aan alle vrouwen die voor kanker zijn behandeld.De belangstelling vanuit de beautysalons en de lotgenoten bleek zo groot dat 2007 voor de 2e keer de Nationale Verwendag voor Vrouwen met kanker is georganiseerd. In 2007 hebben 900 deelnemers 10.000 vrouwen met kanker een gratis verwenbehandeling gekregen. En heb jij een beautysalon dan kan je je salon nu nog aanmelden voor 29 mei as.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com