You are here: Home » Shoppen » Mix & Match Summer Tour 2008

Mix & Match Summer Tour 2008

geschreven door Constance

Gisteren vond in Expo 21 de Mix & Match Summer Tour 2008 plaats, georganiseerd door styliste Dani Bles.

In deze vierde editie van de Mix & Match Tour werden de eye catchers van komend seizoen getoond in de bruids-, denim-, fashion-, business-, cocktail- en hippieronde. Zo waren veel borduursels, franjes, suède, romantische items gecombineerd met rock ’n roll en lekker zoete kleuren zoals lila, paars, roze maar ook geel, groen en blauw. Vanaf 26 maart kan je de show bekijken op Daniebles.com. Ook kan je daar direct de winkels vinden waar de getoonde items te koop zijn. Of ervoor kiezen om het “personal shopping sheet’ in te vullen en Danie Bles Styling de opdracht geven om te gaan shoppen. Zo ontwijk je de krappe pashokjes en lange rijen bij de kassa want je krijgt je bestelling gewoon thuisgestuurd. Op de site kun je ook backstage een kijkje nemen en worden er hair styling en beauty tips gegeven door de stylisten van Rob Peetoom en ICI Paris XL.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com