You are here: Home » Schoenen & laarzen » Glamour Stilettto Run 2008

Glamour Stilettto Run 2008

geschreven door Constance

Gastredactrice Shoecraze heeft meegelopen in de voorronde van de Glamour Stiletto Run 2008 en hieronder lees je haar ervaringen.

Dat was weer de Glamour Stiletto Run van 2008!

De Glamour Stiletto Run was weer top dit jaar, ondanks het grijze weer! Zelf rende ik gisteren mee in de voorronde in Haarlem, maar helaas heb ik geen plekje in de finalelimousine weten te bemachtigen! Toch heb ik mijn teleurstelling kunnen opzij kunnen zeten en ben nog naar de P.C. Hooftstraat gegaan om de meiden aan te moedigen die de finale liepen. En daar heb ik met veel plezier gekeken naar de geweldige winkels en de strijdende dames!

De winnares van dit jaar, Tamara uit Arnhem, genoot zichtbaar van haar overwinning! Voor maar liefst 10.000 euro kon ze flink gaan shoppen bij Chanel, Louis Vuitton, Valentino, Tommy Hilfiger en al die andere supermerken! Ze riep wel meteen dat ze van het geld geen stiletto’s ging kopen… 

Kijk voor een nog uitgebreider verslag met filmpje en foto’s op Shoecraze.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com