You are here: Home » Accessoires » Draagtasje voor je MP3 of mobieltje

Draagtasje voor je MP3 of mobieltje

geschreven door Constance

Ik ben altijd mijn mobieltje kwijt in mijn tas (hoe groot of hoe klein de tas ook is) en dat wordt alleen maar erger als ik meer gadgets meeneem.

Ik ben dus niet de enige want er is nu de ‘Celi’. De Celi is een tasje van leer (in 18 verschillende kleuren/prints te koop) waarin je je mobieltje en je MP-3 speler heel netjes kunt opbergen. Ook zit er een vakje in voor je creditcards en papiergeld, dus hoef je ook geen portemonnee meer mee te nemen, heel handig voor als je uitgaat of naar het strand wilt. Hij wordt geleverd incl. draagriempje en een clip voor aan je riem of tas.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com