You are here: Home » Schoenen & laarzen » Why not? Juist wel!

Why not? Juist wel!

geschreven door Constance

Onderstaand artikel is geschreven door Shoecraze.

Wat een goede naam voor een schoenenmerk! Het is precies waarmee ik mezelf altijd overtuig om dat nieuwe paar schoenen toch te kopen. Met een “ach, waarom ook niet” ben ik al snel om!

Maar voor het kopen van schoenen van Why Not hoef ik mezelf niet eens te overtuigen! Why Not Shoes is een jong, hip en dynamisch merk met een eigen willetje. De schoenen en laarzen worden gemaakt van duurzame materialen en daarna flink getest op stevigheid en kwaliteit. En natuurlijk ook belangrijk: de schoenen zijn absoluut modebewust! Er wordt veel gewerkt met kleur en verschillende materialen en ze weten er altijd weer iets moois van te maken!

Op dit moment heeft Why Not een geweldige collectie slippers en allemaal zeer betaalbaar. Binnenkort openen ze ook een zaak in Rosada Factory Outlet in Roosendaal. Geweldig, want wie wil er nu niet goedkoop merkshoppen? Dan kunnen we flink inslaan voor de zomer!

Kijk eens op mijn weblog Shoecraze voor meer mogelijkheden om slim merkschoenen in te kopen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com