You are here: Home » Muren & wanden » Muurdecoratie

Muurdecoratie

geschreven door testman

De trend van bloemmotieven op de muur door middel van stickers, schilderen, behang en of zelfs een zelfgemaakt kunstwerk is nog niet over. In het magazine van 101 woonideeeën kun je voor dit laatste terecht

Naar onwerp van Fhilip Janssens kun je zelf naar hartelust aan de slag met decoupeerzaag en figuurzaag voor een bloemmotief hoofdeinde van je bed op de muur. Bij het woord figuurzaag krijg ik visioenen van vroeger op school dat je met zo’n kromme zaag de blaren op je hand zat te zagen terwijl je het ene na het andere zaagje moest verwisselen in verband met breken. De rook kwam er vaak vanaf. De geur van hout was dan wel weer lekker.

Ik ben vaak te ongeduldig voor dit soort zaken maar als je Als je zelf een fervent klusser bent, kijk dan ook eens op hobby.blogo.nl waar regelmatig leuke en handige klustips en zelfmaak interieurzaken staan.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Maritza 11 maart 2008 - 00:48

test

Reageer
Maritza 11 maart 2008 - 00:48

test

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com