You are here: Home » Home gadgets » Vrouwen gereedschapskist

Vrouwen gereedschapskist

geschreven door Constance

Natuurlijk heeft iedereen wel een hamer, nijptang en schroeven in huis, maar vaak is dat toch voor mannenhanden gemaakt.

Je kunt nu een speciale gereedschapkist kopen voor vrouwen. Je vindt hierin alle basis doe-het-zelf gereedschap zoals een hamer, een 4-in-1 schroevedraaier, een Stanleymes, een set met imbussleutels en nog meer. Nu denk je misschien ‘dat is toch overal te koop?’ Dat is zo ook zo, maar deze hele set komt in de meisjeskleur Roze. Dus een beetje doe-het-zelf Hello Kitty. In dezelfde serie is er ook een set te koop voor je auto, compleet met roze startkabels, 1e hulphamer etc.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com