You are here: Home » Designers » Piet-Jan van den Kommer

Piet-Jan van den Kommer

geschreven door testman

Ik hoor steeds vaker dezelfde bekende interieurnamen voorbij komen. Afgelopen weekend genoeg zag ik in de Esquire van januari een voor mij nog onbekende naam voorbij komen. Bij het bezoeken van zijn site kwam ik er al snel achter dat Piet-Jan van den Kommer(34) al een flinke tijd aan de weg timmert. Al vanaf zijn veertiende jaar is hij bezig met ontwerpen. Vanaf zijn 24 als zelfstandig ondernemer. Natuurlijke materialen als hout, zink staal natuursteen en beton komen steeds weer terug in zijn ontwerpen. naar zijn mening worden deze materielen door slijtage steeds mooier.

In zijn fotoboek op de site valt mij de eenvoud met oog voor detail op. Geen tierelantijntjes, maar robuuste vakmanschap in natuurlijke kleuren. Het vergelijk met Piet Boon komt bij mij op, maar dan met wat minder chic en glamour. Wat mij aanspreekt is dat hij zegt dat hij de wereld wil kunnen zien als hij binnen zit. Mooie doorkijken naar buiten zijn hiervan het resultaat.

Voor wie nieuwsgierig is geworden naar zijn werk, zijn werkplaats annex showroom zit in Stompetoren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com