You are here: Home » Schoenen & laarzen » Roswitha van Rijn

Roswitha van Rijn

geschreven door Constance

Vanaf vandaag kunnen alle schoenenliefhebsters regelmatig een bijdrage lezen van gastredactrice Shoecraze.

Soms wil je eens wat anders. De gewone schoen begint jou, schoenenfan, een beetje te vervelen. Weer dat enkellaarsje, weer die Uggs, weer die boring zwarte kantoorhakken…

Maar geen nood, want Roswitha van Rijn gunt jou wat anders. De haute couture schoenenontwerpster uit Amsterdam maakt van de schoen een echt kunstwerk. Zo heeft ze laarzen met vleugels, pumps met kralen, schoenen van vissenleer of stof en echt alle schoenen zijn ze even uniek.En wil je wel iets heel bijzonders? Roswitha maakt ook privé opdrachten. Dus kan je die schoen waar al je jaren van droomt nergens vinden of ga je binnenkort trouwen en moeten jouw schoenen in teken staan van de liefde? Laat het haar weten en zij maakt een uniek ontwerp voor je! Ook voor de milieubewuste wereldliefhebsters onder ons is een paar Roswitha van Rijntjes geen slechte keuze; veel maakt ze met de hand en ze produceert op fairtrade basis. Met deze schoenen doe je dus ook de rest van de wereld een plezier!

Kijk voor nog meer voetkunst eens op Shoecraze … Daar lees je nog meer over een wel een zeer kunstzinnige voorjaarscollectie zien van een groot Italiaans merk! 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com