You are here: Home » Home gadgets » Beetje ondeugend

Beetje ondeugend

geschreven door Constance

What women want? Deze vraag vormde de aanleiding voor de introductie van webwinkel ZOEMMM.COM.

ZOEMMM.COM heeft een uitgebreid assortiment met ‘intieme’ speeltjes. Helaas blijkt in de praktijk dat vrouwen toch vaak bedrogen uitkomen na de aanschaf van een vibrator, zoals dat ze teveel geluid maken of dat het trilvermogen te zwak is of dat ze snel stuk gaan. Vaak laat ook het uiterlijk van het speeltje en de verpakking te wensen over. Terwijl dit voor vrouwen ook heel belangrijk is. Verder moet niet niet alleen het gebruiken van de speeltjes een feestje zijn, ook aan het winkelen moet je als vrouw plezier kunnen beleven. Vrouwonvriendelijke producten of afbeeldingen zijn voor ZOEMMM.COM not done. Om de voorpret nog groter te maken voorziet de winkel van ZOEMMM.COM in allerhande informatie over vibrators en het aanschaffen hiervan. Van leuke weetjes, tot praktische tips.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com