You are here: Home » Schoenen & laarzen » Schoenenweblog

Schoenenweblog

geschreven door Constance

Ik dacht dat ik de enige was met een schoenentic (mijn Imelda schoenenkast moet hoognodig weer worden uitgemest want hij puilt weer uit) maar gelukkig er zijn meerdere dames die lijden aan deze verslaving.

Zo kwam ik toevallig Shoe Craze tegen. Dit weblog wordt geschreven door een schoenliefhebster uit Amsterdam en zij hoopt dat zij jullie met allerlei leuk nieuws kan entertainen. Ook helpt ze iedereen graag een eindje op weg door links te plaatsen of verkoopadressen te vermelden. Waardoor al haar surfuren, op zoek naar alles wat de honger voor schoenen een beetje kan stillen, niet helemaal voor niets is en zij alle nieuwtjes met iedereen kan delen. En het allerleukste is dat Shoe Craze binnenkort als gastblogster gaat schrijven op shoppen.blogo.nl!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com