You are here: Home » Shoppen » Jan Taminiau by Claudia Sträter

Jan Taminiau by Claudia Sträter

geschreven door Constance

De feestcollectie van Jan Taminiau by Claudia Sträter was zo’n succes dat de Nederlandse ontwerper voor dit lenteseizoen weer aan de slag gaat.

JANTAMINIAU by Claudia Sträter Spring 2008 bestaat uit 21 items die allemaal de typische JANTAMINIAU look hebben waaronder een elastiek op vorm geweven blouse, een ballonvormig jurkje, een geraffineerd jasje met diepe ronde halslijn, een strak gesneden pantalon met opvallende sailor knoopdetails en een stoere jeans met hoge taille. Bijzonder is het trenchcoat silhouette opgebouwd in 3 delen bestaande uit een bolero, haltertop en rok. De JANTAMINIAU by Claudia Sträter Spring 2008 collectie is vanaf eind februari 2008 verkrijgbaar bij Claudia Sträter en de Bijenkorf.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com