You are here: Home » Schoenen & laarzen » Daryl van Wouw

Daryl van Wouw

geschreven door Constance

De ontwerper Daryl van Wouw heeft een speciale collectie schoenen ontworpen voor Coca-Cola Light.

Je kunt bij Sacha Shoes terecht voor de 4-tal ‘Step into a Coco-Cola Light night out’ modellen. Van pump tot laars, alles met een dosis glam & glow. Opvallend zijn de typische sneakerinvloeden zoals de witte zool, dubbele stiksels en het lamé jerseymateriaal. Het kleurenpalet refereert naar de welbekende Coca-Cola Light kleuren; ton-sur-ton grijs voert de boventoon, rood en zwart zijn dominant bij de all-over Daryl signature print in de binnenkant van de schoen. Vanaf nu vind je een unieke code op alle Coca-Cola Light verpakkingen waarmee je kans maakt op de ‘Step into a Coca-Cola Light night out’ experience met vier vriendinnen. De avond wordt geheel verzorgd door Coca-Cola Light, inclusief de Daryl van Wouw designschoenen en een stylingsessie vooraf. Ook is de code goed voor 25% korting op de schoencollectie, verkrijgbaar in alle filialen van Sacha.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com