You are here: Home » Shoppen » New York

New York

geschreven door Constance

Over het algemeen zijn de hotels in New York (te) duur en hebben ze hele kleine kamers, of de kamers zijn wel betaalbaar maar gelijk ook te viezig om in het slapen.

Ik zit nu weer voor een paar dagen in deze geweldige stad (vind ik zelf althans) en ik heb nu een heel mooi boutique hotel gereserveerd, On the Ave. Dit hotel is gelegen in de Upper West Side (vlakbij een groot aantal musea en winkels) en dichtbij een metrostation. Er zijn zelfs een aantal kamers met een eigen balkon en er is ook een dakterras aanwezig. De Michelin gids heeft dit hotel al 2 jaar achter elkaar gekozen tot 1 vd 50 beste hotels in New York!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com