You are here: Home » Gadgets » Slaappak

Slaappak

geschreven door Constance

Ga je regelmatig kamperen en vind je een slaapzak een onding om mee te nemen of om in te slapen?

De oplossing zit in de Selk’bag. De Selk’bag heeft dezelfde eigenschappen als een slaapzak maar is veel comfortabeler. Want je kunt e niet alleen in slapen maar ook in lopen en bwegen. Er zijn 3 verschillende types (vanaf -15 graden, vanaf -5 graden en vanaf +5 graden) en in de maten s/m (tot 1.85 m langer) en l/xl (vanaf 1.85 m lang). Je trekt de Selk’bag als een soort pyama en slapen maar. Er is alleen 1 nadeel, je kunt niet ‘gezellig’ 2 Selk’bags aan elkaar ritsen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?