You are here: Home » Shoppen » Huishoudbeurs 2008!

Huishoudbeurs 2008!

geschreven door Constance

Vanaf 9 februari t/m 17 februari wordt in de Rai weer de Huishoudbeurs gehouden, met dit jaar als thema PUUR.

Alle activiteiten op het themaplein van de HuisHoudBeurs PUUR zullen zijn: PUUR schoonheid, PUUR zijn, PUUR eten & drinken, PUUR ontspannen en PUUR entertainment. Op het themaplein kan je  heerlijk ontspannen onder het genot van een ‘puur’ drankje, nieuwe energie opdoen aan de freshfruitbar, genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling of tot rust komen met yoga.

Shoppen.blogo.nl mag ook dit jaar weer 5 vrijkaarten weggeven voor dit jaarlijkse vrouwenfeestje. Hoe kan je winnen? Mail (via de button ‘contact’ bovaan op deze pagina) wat jij PUUR vindt en wie weet kan jij wel (gratis) geniet van de HHB PUUR.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com