You are here: Home » Shoppen » Kattenpruikjes

Kattenpruikjes

geschreven door Constance

In de categorie ‘Totaal nutteloos’ heb ik er weer 1 gevonden (sterker nog: ik vind het zelfs een beetje zielig).

Het gaat nl. om pruikjes voor je kat. Kitty Wigs heeft 4 verschillende kleuren/modellen (Pink Passion, Bashful Blonde, Silver Fox en Electric Blue) in haar assortiment dus is er voor elke kat wat wils, en het pruikje wordt geleverd in een koffertje. Ik dacht in 1e instantie dat dit een grapje was maar je kunt ze echt bestellen. En ook staat er een waarschuwing bij dat je je kat eerst moet laten wennen aan de pruik en de pruik alleen moet laten dragen als je als baasje of vrouwtje aanwezig bent! Maar heb jij toevallig zo’n kattepruikje gekocht, stuur dan vooral een foto van je kat + pruikje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com