You are here: Home » Shoppen » Uitverkoop in Parijs

Uitverkoop in Parijs

geschreven door Constance

Onderstaand artikel heb ik gelezen in de Reiskrant.

Een couture jurkje scoren in stijl? Van 9 t/m 20 januari 2008 vindt de grote winteruitverkoop in Parijs plaats. Vanaf dit jaar organiseert de Franse hoofdstad themawandelingen, zodat de bezoeker kennismaakt met de boetiekjes in de diverse wijken van Parijs .

Speciaal voor deze winteruitverkoop zijn vijf themawandelingen uitgezet, die het publiek door de verschillende wijken van Parijs leiden. De romantische wandeling is hier een voorbeeld van. Omdat Parijs volgens velen hét decor van de romantiek is, loopt deze route vooral langs historische plaatsen en artistieke tuinen waar men terecht kan voor de uitverkoop. Thema’s van de andere vier wandelingen zijn: chique, trendy, ongewoon en creatief. Op 8 januari wordt de uitverkoop officieel geopend tijdens een groot evenement, namelijk de “Parijs Bazaar Show”. Tevens wordt de speciale gids Winteruitverkoop 2008 uitgebracht, waarin de themawandelingen, alle bezoekadressen en de culturele evenementen rond de uitverkoop zijn opgenomen. Ook bieden hotels en restaurants tijdens de gehele periode van de uitverkoop speciale arrangementen aan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com