You are here: Home » Shoppen » Biotherm

Biotherm

geschreven door Constance

Nog even op de valreep een Sinterklaascadeau voor de man in je leven.

Biotherm Homme heeft een High Recharge gel in het assortiment en gaat de tekenen van vermoeidheid tegen en stimuleert het natuurlijk herstel van de huid.  Je kunt de creme als dag- en/o nachtcreme gebruiken. En High Recharge is de winnaar van de prestigieuze Men’s Health Grooming Award 2007! Dit zegt de jury: Een zeer overtuigende winnaar gezien de grote overmacht aan stemmen.‘Prima spul en een gelikte verpakking’ is de kern van de vele lovende commentaren. We vinden het knap dat Biotherm Homme zo’n begrip in mannenverzorging is geworden.Kritische noot: ‘anti-vermoeidheid’ wat houdt dat precies in? Wel een hele goede marketingkreet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com