You are here: Home » Beauty » Schoonheidsinstituut in Amersfoort

Schoonheidsinstituut in Amersfoort

geschreven door Constance

Zoals ik vorige week (klik hier voor dat artikel) al schreef is er sinds kort een nieuwe Schoonheidskliniek geopend in Amersfoort, Schoonheidskliniek Soeverein.

Gisteren heb ik een heerlijke gezichts-, hoofd- en decolletebehandeling gehad en daarbij werden de Franse Carita producten gebruikt.  Schoonheidskliniek Soeverein heeft een 5-tal behandelingen op het menu staan. Renovateur Anti-Age (tegen de veroudering), Renovateur Douce-Extreme (gevoelige huid), Renovateur Nutricion Intense (droge tot zeer droge huid), Renovateur Purete Extreme (vette/gecombineerde huid) en Renovateur Hydratation Intense (vochtarme huid). Voordat de behandeling start wordt er altijd eerst een huidanalyse gemaakt en wordt bij ieder vervolg bezoek wederom naar de huidconditie gekeken, want een goede verzorging bevat een op maat gemaakt advies, een advies dat regelmatig opnieuw moet worden bekeken en eventueel moet worden bijgesteld aan de behoeften van dat moment. Bij mij is er gewerkt met de producten voor een vochtarme, gevoelige huid waarbij er ook is gedacht aan de huidveroudering. De manier van een masker aanbrengen was heel anders dan ik gewend ben, normaal wordt dat altijd met een kwast aangebracht en lig je 15 min. te liggen, maar deze keer werd het masker ingemaseerd en wel tot 3 keer toe werd er een nieuwe maskerlaag op mijn gezicht en decollete aangebracht, dus net zolang als je huid het nodig heeft en totdat de massage klaar was. Ik heb echt genoten van de natuurlijke geuren die in alle producten verwerkt zitten en mijn huid zag er na afloop echt fantastisch uit, hij straalde en voelde heerlijk zacht aan. (Je haar ziet er niet meer uit, want je hoofdhuid wordt ook gemasseerd.) En alle cremes (van bovengenoemde huidtypes) bevatten niet alleen de werkstoffen voor die desbetreffende huid maar hebben standaard anti-aging bestanddelen, dus 2 vliegen in 1 klap. Ik moet zeggen ik kende de Carita producten alleen van naam maar de behandeling was voor mij helemaal geweldig!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com