You are here: Home » Shoppen » Luxemburg

Luxemburg

geschreven door Constance

Vind je Sri Lanka iets te ver weg, maar wil je wel genieten van een Ayurveda-behandeling?

Puurenkuur heeft een 4-daags Ayurveda arrangement in Luxemburg. Op ong. 1 1/2 uur van Maastricht kan je terecht in het wellness centrum van Hotel des Nations in Clerveax. Je hebt onbeperkte toegang tot de geheel nieuwe spa. Bij arrangement zijn een totale lichaams hotstonemassage (60 minuten),1 Ayurvedisch (bubbel) bad aangepast op je Dosha type, 1 Shiroabhyanga (35 minuten) en een complete lichaamspeeling inbegrepen, net als een viergangendiner. Natuurlijk is er ook in de omgeving van alles te doen zoals wandelen, tennissen, golfen, midget-golfen, zwemmen, vissen en je kunt in de wintermaanden, als er sneeuw ligt ook langlaufen. Wil je meer informatie over dit heerlijke verwen-arrangement, neem dan contact op met  Puurenkuur. Speciaal voor de lezers van shoppen.blogo.nl biedt Puurenkuur dit arrangement aan met 5%. De korting is geldig t/m 31 maart 2008. Vermeld bij bijzonderheden shoppen.blogo.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com