You are here: Home » Eten & koken » Olijfolie uit Spanje

Olijfolie uit Spanje

geschreven door Constance

Testman en ik komen zeer regelmatig in Spanje, zowel Ibiza als het vasteland. En wij zijn verzot op de Spaanse keuken en daar hoort uiteraard olijfolie bij. Nu is er olijfolie en olijfolie en als je eenmaal een mooie pure olie hebt geproefd wil je eigenlijk niets anders meer.

Zo neem ik altijd een paar blikken of flessen mee in mijn koffer. Maar ook olijfolie raakt wel eens op, dus vorige week moest ik toch echt in de Nederlandse supermarkt een fles kopen.

En tot mijn grote verbazing zag ik dat AH het Spaanse merk Ybarra verkopen. Dit is een vrij luxe olie, die in oa. het luxe 5* Sheraton Salobre op Gran Canaria op tafel staat. Dus ben je op zoek naar een goede en voordelige olijfolie, loop even bij de AH naar binnen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com