You are here: Home » Shoppen » Groenten en kruiden kweken

Groenten en kruiden kweken

geschreven door Constance

Ik heb een tijdje geleden in de VS weer een infomercial gezien (ik lag ’s nachts wakker) van een artikel waarvan ik dacht: “leuk maar wat moet je ermee?”

Het gaat om de Aerogarden, een soort ‘kas’ waar je groenten, kruiden en verschillende soorten sla kunt laten groeien. Volgens de commercial wordt alles 2 tot 3 zo groot en lekker (hoezo gemanipuleerd) in de Aerogarden in tegenstelling tot de moestuin. Ik dacht dat de Aerogarden alleen in de VS te koop was, maar ook in Nederland is dit groente/kruiden/sla fenomeen te koop. Nu ben ik heel benieuwd wie er ervaring met de Aerogarden heeft en of je er enthousiast over bent, laat het me weten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com