You are here: Home » Schoenen & laarzen » Red ons van de Crocs

Red ons van de Crocs

geschreven door Constance

Dit bericht kreeg ik van Layana, het artikel komt uit de Telegraaf.

“Geen schoen is zo omstreden als de felgekleurde Croc. De schoen wordt door sommige mensen geprezen, anderen zouden de hem het liefst ritueel verbranden. De laatste paar maanden zijn er miljoenen paren verkocht. Ze zitten erg lekker en zijn bovendien erg goedkoop. Zelfs bejaarde sterren zoals Al Pacino en Jack Nicholson dragen de populaire schoen, schrijft de Daily Mail. Inmiddels is er een verzet opgestaan dat de wereld wil redden van het schoeisel. De makers van de website Ihatecrocs.com willlen korte metten maken met de Croc en iedereen die het durft om ze aan te doen. Ook vind je tips om ze op te blazen en kun je een lesje Creatief met Crocs krijgen.”

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com