You are here: Home » Shoppen » Century 21

Century 21

geschreven door Constance

Ik was eergisteren weer in New York en ben naar een van mijn favoriete winkels gegaan, Century 21. (Deze winkel ligt tegenover Ground Zero, dus kan je daar ook gelijk even een gaan kijken.)

Bijna alle winkels in New York gaan pas om 10.00 uur open (en ik ben altijd heel vroeg wakker, ivm. het tijdsverschil) maar door de week is Century 21 al om 07.45 uur open, en dan is het daar heerlijk rustig. Ik heb een paar teenslippers van Timberland gekocht, een reistas van Diane von Furstenberg en een reisset voor sigaren van Calvin Klein. En dat voor slechts US$ 52,- (€37). Maar het allerleukste is dat er onderaan je kassabon staat hoeveel je bespaart hebt op de originele prijs en dat was in mijn geval US$ 367,-! De tas kost (bij Macy’s) US$ 260,-, de slippers US$ 100,- en sigaarset US$ 59,95. Dus zeer de moeite waard.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com